WFCKU5HH79

Grillikausi alkaa – oletko valmis?

24.4.2020

Grillikausi alkaa nyt ja lentiskausi 2020 – 2021 nopeammin kuin huomaammekaan. Kevään pleijareiden peruuntuminen ja niiden tuomien tulojen puuttuminen koronaviruksen vuoksi tarkoittaa, että yritämme löytää uudenlaisia tapoja rahan hankkimiseen joukkueen pelaamisen mahdollistamiseksi.


Emme halua kuitenkaan olla pelkästään käsi ojossa, vaan haluamme tarjota myös sinulle rahalle vastinetta jo nyt – ei vasta syksyllä, kun pääsee taas katsomoon nauttimaan lentispeleistä!

Aloitimme nyt Newbodyn ja Spicy Dreamin tuotteiden myynnin. Spicy Dreamilla on monenlaisia maustepaketteja tarjolla, joista jo – kuten kuvasta näkyy - testasimme Grill & BBQ Sauce paketista paria grillikastiketta. Hyväksi totesimme, joten voimme lämpimästi suositella näitä! Nuo paketit on muuten hyviä tuliaisiakin sitten, kun taas pääsee lähtemään sinne kaverin mökille saunomaan tai anopin herkkujen ääreen..


Jos et harrasta ruoanlaittoa, niin varmaan kuitenkin käytät vaatteita. Newbodyn luettelosta löytyy t-paitoja, alusvaatteita ja sukkia – niin miehille kuin naisillekin! Pistä tilaten vaikka äitienpäiväksi emännälle uutta päällepantavaa. Noissa on muuten vuoden takuu! Jos käytät tuotteita normaalisti ja noudatat pesu- ja huolto-ohjeita, niin nuo kestävät ainakin vuoden. Todeksi on havaittu tuokin. Ei tarvi jatkuvasti olla kaupassa uusia sukkia tai kalsareita hakemassa!

Meillä on nyt avoinna kaksi verkkokauppaa, toinen Spicy Dreamin mausteille ja toinen Newbodyn vaatteille. Valitset vain tuotteet, maksat verkossa ja valitset noutopisteen, josta haluat noutaa ostoksesi. Näin ostat tuotteita, joita oikeasti haluat ja tarvitset, ja tuet samalla joukkuettamme - viimeinen tilauspäivä on 31.5.2020!

Toimituskulut on vain 5 euroa per tilaus. Tai ostaessasi vähintään 6 Newbody-pakettia tai vähintään 7 Spicy Dream -pakettia lähetys on 0 euroa!! Säästät siis, kun tilaat kerralla enemmän.

Näistä linkeistä pääset tutustumaan tuotteisiin ja tilaamaan niitä itsellesi!

Spicy Dream (Mausteet, öljyt, marinadit - täydellinen grillikausi) kauppa

Jokaisesta myydystä paketista me saadaan 3,5 euroa, kaikki paketit maksavat 12 euroa.

Newbody (Sukat, alusvaatteet, treenivaatteet)

Jokaisesta myydystä paketista me saadaan 5 euroa, kaikki paketit maksavat 17 euroa

Ei siis ole hinnalla pilattuja nuo!

Ainoa huono puoli on, ettei samaan tilaukseen pääse ostamaan sekä mausteita että vaatteita.


Linkkejä voit helposti levittää tutuillesi, lähimmäisillesi ja työkavereillesi, he varmasti haluavat lähteä mukaan auttamaan. Kopioi linkki ja lähetä eteenpäin sosiaalisessa mediassa tai vaikka sähköpostilla.