WFCKU5HH79

Kamerat taas Kostialle – Aamulehti näyttää Lukon ja Lempon pelin

6.3.2021

Luja-Lukon ykkössarjajoukkueen nousuvire on pantu merkille ihailtavan laajasti.

Tuore todiste tuli Lukon ja Lempo-Volleyn välisen paikallispelin aattona, kun Aamulehti päätti tuoda kameransa Kostialle.

Pirkanmaan hegemoniakamppailu isketään sunnuntaina klo 16.00.

Aamulehti vieraili jo tammikuussa Pälkäneellä ja näytti silloin laadukkaalla tuotannollaan Lukon ja Rantaperkiön Iskun välisen ottelun.

– Se oli erittäin positiivinen kokemus. Lentopallon ykkössarjalähetykset ovat osoittautuneet suosituiksi ja pidetyiksi. Niitä kannattaa tehdä, Aamulehden urheilutoimituksen uutispäällikkö Pekka Aalto kiitteli.

Aalto on pannut merkille Lukon joulutauon jälkeisen muodonmuutoksen. Pälkäneläiset ovat napsineet kevätkaudella kaksi voittoa ja ottaneet pisteen myös kahdesta 2–3-tappiosta.

– Lukon piristyminen tuo lisää värinää tähän peliin, Aalto pohjusti.

Tunnelman loihtii Jari Ahvenjärvi. Vilppulan satakieli on kerännyt runsaasti kiitosta samaan aikaan asiantuntevista ja värikkäistä selostuksistaan. Ahvenjärvi on noussut kauden aikana maan lentopalloäänien ehdottomaan eturiviin.

Aamulehden tilaajat voivat seurata jännityskamppailua ilmaiseksi. Muille on tarjolla vain yhden euron maksava koetilaus.

Viime kaudella ykkössarjan runkosarjan voittanut Lempo astelee kentälle selkeänä suosikkina nimekkäällä miehistöllään, mutta Lukko on nyt paljon valmiimpi vastarintaan kuin syksyn vieraskamppailussa.

Silloin Lempo kaatoi siipirikkoisen Lukon kotikentällään selkeästi 3–0.

Valitettavasti lehtereille ei voida ottaa yleisöä koronarajoitusten takia, mutta Lukon ystävät voivat tukea joukkueen toimintaa pelilipulla (hinta 6 euroa) tai kannatusmaksulla (vapaasti valiten 10–100 euroa). Maksu Lukon tilille FI88 5377 0440 0026 28.




Lukon Vili-Valtteri Help (vas.), Tomi Perkiö, Ville Järnvall, Miko Köykkä ja Verneri Halttula lähtevät haastamaan vahvaa Lempoa. Kuva: Rami Myllymaa.