Kotimaista käsityötä olevat lentiskorvikset on nyt kuuminta hottia!

1.2.2021

Pitäähän sitä lajia tunnustaa, tuumi Petterssonin Outi ja rupesi etsimään lentopallokorviksia. Ei, ei siis missään. Jotkut kirpun kokoiset pienet, joita ei edes palloiksi hahmota, löytyi. On se nyt kumma, kun kaikenlaisia muita korviksia kyllä löytyy.

Sitten silmiin iski kangasalalaisen yrittäjän Hehkua Designin Kangasala-korut. Aamuyön tunteina sitten välähti. Isäntä käänsi silmät sokaistuneena kylkeään ja jatkoi uniaan. Sähköpostia Hehkua Designiin: "Pystytkö tekemään lentopallokorvikset?" 

Siitä lähti muutaman viikon pallon pyöritys. Miten oikeanlainen pallo saadaan tuunattua koivuvanerille printattavaan kuosiin. Joutui siinä tilastonikkari Jussi Petterssonkin pyöräyttämään designerin taitojaan tietokoneella, kun Outin kärsivällisyys loppui.

Kun Hehkua Designista tuli ensimmäinen valokuva painetuista pallonpyörylöistä, oli peli jo pelattu. Koko lentopallovälihän tällaiset haluaa. Tai ainakin ne, joilla on korvissa reiät. Ja loputkin salaa harkitsee reikien hankkimista.


Koruista

Korut on valmistettu PEFC- ja FSC-sertifioidusta suomalaisesta koivuvanerista. Koruissa käytetty metalli on allergiavapaana pidettyä kirurginterästä. Tämä ruostumaton materiaali on testattu, eikä sisällä nikkeliä, kadmiumia eikä lyijyä.

Pallojen koko on nappikorviksessa 15 mm ja roikkuvassa mallissa 27 mm. 


Mistä niitä sitten saa?

Lentiskorvikset ovat Luja-Lukko lentiksen varainhankintaa ja niitä saa Luja-Lukon kotipeleistä Kostia Areenalta tai ottamalla yhteyttä Outiin outi.pettersson(a)gmail.com. 


Hinnat

Nappikorvikset 14,- 

Roikkuvat korvikset 20,-

Kotimaisen pienyrittäjän suomalaisesta koivuvanerista käsin tehtyjä koruja varainhankintaan! Oikeastaan nuo hinnat pitäisi tuplata, mutta mennään nyt näillä.

ps. mahdollinen postituskulu 4,90 € per lähetys.