WFCKU5HH79

Lukko hemmottelee yleisöänsä Lempon, Iskun ja Tähden vierailuilla – alkusyksyn kruunaa Akaa-VaLePa

8.8.2020

Ensimmäiseen ykkössarjatalveensa valmistautuva Luja-Lukko saa esimakua tulevasta syksyn harjoitusotteluissa.

Pälkäneläisjoukkue isännöi ennen kauden alkua tämän tason kovimpia pirkanmaalaisedustajia Lempo-Volleyta ja Rantaperkiön Iskua.

Kostia Areenan yleisölle on tarjolla kaksi herkkuiltaa, kun Lempo-Volley vierailee Pälkäneellä perjantaina 11.9. ja Isku keskiviikkona 23.9.

Kolmas makupala on ohjelmassa perjantaina 25.9., kun hienoa juniorityötä tekevä Vilppulan Tähti saapuu mittaamaan Lukon tason.

Lempo on kiistattomasti ykkössarjan vahvin ja nimekkäin ryhmä. Esa Ollin-veli Kunnarin luotsaama joukkue voitti viime kaudella runkosarjan ja oli lähdössä paalupaikalta pudotuspeleihin, kunnes korona katkaisi pelit.

Saksassa, Romaniassa ja Ranskassa pelannut Rumpunen on koko ykkössarjan kirkkain tähti. Taitava laituri pystyisi pelaamaan edelleen liigan absoluuttisella huipulla, mutta lentopallo on hänelle nyt mukava harrastus töiden ja perheen ohella.

Pelkästään Rumpunen on hyvä syy siihen, miksi Lempoa kannattaa lähteä katsomaan.

Lemposta löytyy myös muita liigassa nähtyjä kavereita, kuten Teemu Koivunen, Tatu Härkönen ja Jyri Niemi.

Kovista lyönneistä nauttivat seuraavat mielellään Kasper Moukari-Pennasta.

Myös Iskulta löytyy hurja hyökkääjä. Hakkuri Paavo Piian-veli Korhonen voitti viime kaudella ykkössarjan pistepörssin, vaikka kaikki vastustajat osasivat rakentaa vahvan torjunnan juuri hänen eteensä.

Pälkäneläisittäin Iskun mielenkiintoisin nimi on ex-lukkolainen Joni Gepardi-Veripää, joka hurmasi takavuosina Paelkaene Gardenin yleisön.


Parasta pöytään: Akaa-VaLePa

Kostia Areenan alkusyksy huipentuu perjantai-iltana 18. syyskuuta, jolloin tulevan liigakauden kuumimmat joukkueet Akaa-Volley ja VaLePa ottavat mittaa toisistaan.

Mestarien liigaan valmistautuva VaLePa on dominoinut kotimaan kenttiä viime kaudet. Mikko Eskon tahdittama joukkue on voittanut kolme tuoreinta Suomen mestaruutta.

Akaa on nostanut tasoansa kausi kaudelta ja lähtee tulevaan talveen varteenotettavana mitaliehdokkaana. Kirkkaimpana tähtenä loistaa huippuhakkuri Urpo Sivula.

Akaa teki farmisopimuksen Lukon kanssa ja tarjoutui tulemaan vierailulle. Pälkäneläisten tehtäväksi jäi vastustajan järjestäminen. Lukko kääntyi VaLePan puoleen ja sai positiivisen vastauksen Sastamalan suunnasta.


Lukon harjoituspelit:

Ke 2.9. Vilppulan Tähti-Lukko

Pe 11.9. Lukko-Lempo-Volley

Ke 23.9. Lukko-Rantaperkiön Isku

Pe 25.9. Lukko-Vilppulan Tähti

Vierailevat tähdet:

Pe 18.9. Akaa-Volley-VaLePa

Lempo-Volleyn laituri Tomi Rumpunen on koko ykkössarjan kirkkain tähti. Kuva: Marko Panu.