WFCKU5HH79

Lukon syyskausi ohi – suosittu arvonta siirtyi tammikuulle

2.12.2020

Luja-Lukon ykkössarjajoukkueen syyskauden ottelut on pelattu.

Pälkäneläisten piti isännöidä vielä Kyyjärven Kykyä (13.12.) ja käydä Tuto Volleyn vieraana (20.12.).

Nämä kamppailut piti siirtää kuitenkin vuodenvaihteen yli Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien pahentuneen koronatilanteen takia.

Toisena vaihtoehtona olisi ollut tyhjille katsomoille pelaaminen, mutta tämä ei olisi ollut mielekästä eikä kannattavaa kenellekään.

Syksyn viimeisen kotiottelun peruuntuminen oli Lukolle ikävä takaisku taloudellisesti, sillä kinkkupelin nimellä lanseerattu tapahtuma on tuonut pälkäneläisjoukkueen kassaan joka vuosi mukavan potin.

Katajan Liha oli luvannut tälläkin kertaa herkullisen kinkun suositun joulunalusarvonnan ykköshoukuttimeksi. Myös useampi muu yrittäjä oli ojentanut jo auttavan kätensä lentopallojoukkueen suuntaan.

Lukko uskoo vahvasti, että nämä palkinnot saadaan käyttöön myös tammikuussa. Tosin joulukinkun sijaan pyritään löytämään jokin toinen suussa sulava herkku.

Kun kevätkausi pärähtää käyntiin Kostialla 17. tammikuuta, Lukko järjestää – jos koronatilanne suo – räväkäksi startiksi talviarvonnan.

Lukon vieraaksi saapuu silloin toissa kevään pudotuspeleistä tuttu East Volley. Silloin savonlinnalaisjoukkue haki Kostialta välierävoiton Lukon ennätysyleisön harmiksi.

Lukko ja Tuto löysivät jo uuden ajankohdan siirtyneelle ottelulle. Kamppailu pelataan 24. tammikuuta klo 17.30.

Kyyjärvi-pelin todennäköisimmät vaihtoehdot ovat maaliskuun loppupuoli tai helmikuun alku.

Pälkäneläisjoukkue keskittyy nyt kolme viikkoa tiiviiseen harjoitteluun. Tämä on onneksi mahdollista Pirkanmaan pandemiaryhmän suositusten pohjalta. Näiden mukaan SM- ja ykkössarjatason joukkueet voivat jatkaa harjoittelutoimintaa.

Pälkäneen kunnan johtoryhmä siunasi tämän linjauksen.

Sovittuja ohjeita noudatetaan tehostetusti erityisjakson  (2.–21.12.) ajan.

Koronatauko edessä. Lukon ystävien pitää odottaa seuraavaa kotiottelua tammikuun puoliväliin asti. Kuva: Rami Myllymaa.