WFCKU5HH79

Perkiö ja Järnvall hyvästelivät Kostian – Hyvää matkaa Rovaniemelle!

20.8.2022

Luja-Lukon ykkössarjajoukkueen valmentaja Ville Mattila saatteli Tomi Perkiön ja Ville Järnvallin pohjoiseen perjantai-illan harjoituksissa.

Kostialla kesän treenannut kaksikko suuntaa auton nokan viikonloppuna kohti Rovaniemeä ja liittyy maanantaina Perungan Poikien liigajoukkueen vahvuuteen.

– On ollut hienoa nähdä teidän kasvu pikkupojasta liigapelaajaksi. Meidän treeneihin ja peleihin jää nyt iso aukko. Siinä on hieno haaste seuraaville liigaunelmaa tavoitteleville kavereille, Mattila lausui tunteikkaasti.

– Tämä on ollut mahdollista meidän hienon organisaation ansiosta. Tervetuloa takaisin sitten joskus. Otamme teidät kernaasti vastaan, Mattila jatkoi.

Perkiöllä ja Järnvallilla on takanaan pitkä taival pälkäneläisjoukkueen riveissä. Järnvall pääsi jo viime kaudeksi Vammalan Lentopallon vahvuuteen ja sai keväällä SM-kultamitalin kaulaansa.

Kaksikon lähtö viivästyi PerPon epävarman taloustilanteen seurauksena. Tilanne ratkesi onnellisesti vasta reilu viikko sitten onnistuneen varainhankintakampanjan ansiosta.

Lukon valmentaja Ville Mattila saatteli Tomi Perkiön (vas.) ja Ville Järnvallin Rovaniemelle lämpimin sanoin. Kuva: Asko Niemi.