WFCKU5HH79

Pettersson lähti hämmästyttävän tyynenä Romaniaan – "Ei jännitä juuri ollenkaan"

22.9.2020

Luja-Lukon pelaajilla oli poikkeuksellisen hauskaa joukkueen harjoituksissa Euroopan lentopalloliiton julkistettua Mestarien liigan pelaajaluettelot.

VaLePan listoilta löytyivät ruotsalaiset David Pettersson ja Sami Pettersson.

– He ovat varmaan veljeksiä. Harmi, kun Sami ei saanut houkuteltua Davidia mukanaan Pälkäneelle. Olisi saatu ykkössarjan kovin keskitorjuja – jopa meikäläistä parempi, Lukko-legenda Ville Mattila heitti.

– David oli terävämpi ja junaili Samin Sastamalaan, tolpat tunteva Reko Käenniemi lohkaisi.

Joka tapauksessa Petterssonit taistelevat keskiviikkona rinta rinnan VaLePan puolesta Mestarien liigan turnauksessa Galatissa.

Jos Romaniassa ylipäätänsä pelataan. VaLePan vastustaja Ribola Kastela joutui antamaan tiistaina luovutusvoiton isäntäjoukkue Arcada Galatille, koska kroatialaiset eivät pystyneet esittämään vaadittuja todistuksia koronatesteistä.

– On melko erikoista, ettei asioita hoideta asiallisesti. Kroatialaiset eivät olleet tehneet koronatestejä kotimaassaan, kuten olisi pitänyt. Ne tehtiin vasta täällä. Tiedämme vasta aamulla tulosten jälkeen, onko meillä peliä vai, VaLePan toiminnanjohtaja Hanna Arve-Talvitie hämmästeli.

Petterssoneista vielä sen verran, että oikeasti vain David on Ruotsista ja Sami Tampereen nukkumalähiöstä Kangasalta. Tosin Samin synnyinjuuret ovat Sastamalassa. Kenties tämä selittää jotakin.

– En huomannut ruotsalaisuusasiaa ollenkaan ennen kuin siitä kuittailtiin, Pälkäneen Pettersson kommentoi.

Ikimuistoiselle matkalle päässyt Pettersson lähti Romaniaan hämmästyttävän tyynenä.

– Matkan takia on pieni kutina päällä, mutta pelillisesti ei jännitä juuri ollenkaan. Jos käsketään kentälle, pelaan omaa peliäni ilman ylimääräistä huolta, Pettersson kommentoi.

Todennäköisesti tämä toteutuu vain siinä tapauksessa, jos Mikko Esko joudutaan kantamaan kentältä pois.

Sami Pettersson kantoi ylpeästi VaLePan verkkareita lähtiessään Romaniaan. Kuva: Outi Pettersson.