WFCKU5HH79

Tästä ei lentopalloherkku parane – liigajohtaja LP Kangasala saapuu Kostialle

28.11.2020

Kostia Areenalla pääsee maistelemaan maukasta lentopalloherkkua sunnuntaina 29. marraskuuta.

Tätä tarjoilevat naisten liigan joukkueet LP Kangasala ja Puijo Wolley sekä Pälkäneen Luja-Lukon säteilevä kahviohenkilökunta.

Liigaa johtava Kangasala on juuri nyt hurjassa lyönnissä. Arttu Keräsen luotsaama joukkue on voittanut jo seitsemän ottelua putkeen, vaikka pelaajia on kierrätetty viisaasti.

Kangasalan joukkue suorastaan vilisee maajoukkuepelaajia. Sinivalkoinen Suomi-paita on tullut tutuksi Katja Kylmäaholle, Tiiamari Sieväselle, Roosa Laakkoselle, Salla Karhulle, Ronja Heikkiniemelle ja Karoliina Fribergille.

Kangasalan ainoa ulkomaalaisvahvistus Jody Larson on osoittautunut erittäin luotettavaksi ja tasaiseksi hakkuriksi.

Puijo Wolleyn riveistä löytyy kolme entistä Kangasalan pelaajaa: Eveliina Smolander, Annika Kivioja ja vielä viime kaudella joukkuetta edustanut Jooa Hänninen.

Kuopiolaisvieraan kokoonpanossa on lähialueen kasvateista myös Carina Lehto. Passari on Lempäälän Kisan kasvatti.

Puijoa luotsaa takavuosien maajoukkuelegenda Jukka Lehtonen. Sentterin tähtihetki osui vuoden 2011 EM-kisojen neljännesvälierään Sloveniaa vastaan. Penkiltä tullut supervaihtomies ratkaisi jännityskamppailun viidennen erän paukuttamalla peräti kuusi pistettä.

Lukko vastaa kahviomyynnistä ja siirtää kaikki tuotot samaan aikaan Kyyjärvellä pelaavan ykkössarjajoukkueen käyttöön.

Kostia Areenan aulakahvio palvelee kenttätasolla peliä seuraavia katsojia. Ylätasanteen kahvio on tarkoitettu lehtereillä olevalle väelle. Näin pyritään välttämään ruuhkia ja täyttämään korona-ajan määräykset mahdollisimman hyvin.

Katsojille on tarjolla myös herkullisia grillimakkaroita. Ne tuodaan ulkoa yläaulaan ja myydään kahdella eurolla.

Lisäksi myynnissä on lajiväkeä ihastuttaneita lentopallokorvakoruja. Nämä ovat Hehkua Designin tuotantoa. Kangasalalainen pienyrittäjä on tehnyt korvikset kotimaisesta koivuvanerista.

Siinä on erinomainen joululahjaidea vaimolle, tyttöystävälle ja naapurin rouvalle.

Liigakamppailu alkaa klo 17.

Näin viime talvena Kostialla. Kangasalan silloinen tähti Mary-Kate Marshall kurittaa Woman Volleyn torjuntaa.