WFCKU5HH79

Yleisö pääsee taas Kostialle – Liigaan mielivä Kyyjärvi vieraaksi

13.2.2022

Luja-Lukon ykkössarjajoukkue palaa tänään pitkältä tauolta ja pääsee pitkästä aikaa Kostia Areenan hienon yleisön eteen.

Pälkäneläisten vastus on heti sieltä kovimmasta päästä, kun vieraaksi saapuu liigapaikkaa metsästävä Kyky-Betset.

Pirkanmaa tulee kyyjärveläisjoukkueelle tutuksi viikonlopun aikana, sillä sikäläisen lentopallosuuruuden Hannu Kalliojärven rakentama ryhmä kävi juuri lauantaina Lempäälässä.

Kyky palasi Kyy Yorkiin yöpymään ja tekee sunnuntaina uuden reissun Pälkäneelle.

Kyky pelaa valkovenäläisen lentopallolegendan Eduard Venskin johdolla. Venski muistetaan liigakentiltä loistavana keskitorjujana. Hän pelasi pitkän pätkän Vammalan Lentopallossa ja sai tämän jälkeen suuren kunnianosoituksen. VaLePa nosti Venskin paidan kotihallinsa seinälle.

Kyyjärven joukkue on täynnä kovia ykkössarjapelaajia. Pälkäneläisille tutuin kaveri on Aatu Pöllänen, joka tarjosi viime kaudella Lukolle apua muutamassa ottelussa. Pöllänen oli silloin Akaa-Volleyn liigajoukkueen kirjoilla.

Vieraiden pisterohmu Aivars Petrusevics puuttui matkasta lauantaina – ja puuttuu tällä tietoa myös tänään. Siitä huolimatta Kyvyltä löytyy ratkaisuvoimaa vaikka kuinka.

Lukon kokoonpanossa on useita arvoituksia pitkän sairastelujakson jäljiltä. Kysymysmerkit oikenevat vasta ottelun alla.

Pirkanmaan urheilutapahtumiin voidaan ottaa nyt 50 prosenttia paikkojen yleisökapasiteetista. Näin kaikki halukkaat mahtuvat varmasti Kostialle, sillä tarvittaessa voidaan ottaa myös alakatsomot käyttöön.

K-Supermarketin tarkkuuskilpailun palkintosumma on noussut jo 250 euroon. Nyt jos koska kannattaa kokeilla isoa summaa. Osanotto on ilmainen.

Maskin käyttäminen on erittäin suositeltavaa. Tarvittaessa maskin saa Kostialta. Koronapasseja ei kysytä.

Ykkössarjakamppailu alkaa klo 16.

Kohti normaalia. Yleisö pääsee pitkästä aikaa tukemaan Lukkoa. Kuva: Rami Myllymaa.