Joukkueen uutisia

9.10.2020

Pre season on takana ja korona vaanii ympärillämme. Siitä huolimatta, viime kaudesta taas hieman muuttunut joukkue, on pystynyt harjoittelemaan elokuun alusta lähtien aivan normaalisti. Kolme kertaa viikossa on treenejä pidetty. Uutena treenimuotona on otettu käyttöön perjantaisin yhteiset pelitreenit 08 ja 09 joukkueiden kanssa. Treeneissä on harjoiteltu paljon lajitaitoja ja liikkumista. 

Syyskuun alussa joukkue osallistui Kangasalla Visura cupiin. Tuomisina oli pronssimitalit. Turnaukseen "nostettiin farmista" viisi 09 poikaa tunnustelemaan isompien poikien meininkiä kaukalossa. "Pikkupojat" kyllä antoivat sellaiset näytöt, että tulevan kauden haastajasarjassa saavat lisää näyttöpaikkoja. 

Syys- lokakuun aikana pelattiin vielä Kostia Areenalla neljä harjoitusottelua, joista saatiin kolme voittoa ja yksi tasapeli. Näihin peleihin iski sitten jo koronakin omalla tavallaan, kun Pirkkalan Pirkat joutuivat perumaan tulonsa, heidän joukkueeseen iskiessä tämä maailmanlaajuinen vitsaus. 

Sarjapelit alkavat 10.10. Tuolloin joukkue suuntaa bussilla kohti Parkanon Kaarnaa. Pelit siellä klo 16:00, jossa vastaan asettuu Sport Black Lempäälästä ja klo 18:00 Kohdataan kotijoukkue SBT PaPo.

10.10.2020

Sarjakausi 2020 - 2021 avattiin Parkanossa. Ja aivan kuin edustusjoukkue muutama viikko takaperin, Lujan junnut raapivat sarja-avauksesta 3 pistettä. Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Sport 07 Lempäälästä, joka pelaa myös D1 kilpasarjaa. Ottelu oli alusta lähtien tasainen. Maaleja tehtiin vuorotahtiin 3 - 3 tilanteeseen asti. Sitten Luja iski kaksi maalia. Ja heti kolmannen erän alkuun karkasi jo kolmen maalin johtoon. Peli näytti ratkenneen lopullisesti, sillä muutenkin toisen erän alusta alkaen peli painettiin Sportin päätyyn vaihto vaihdon perään. Sport ei kuitenkaan luovuttanut, vaan kiri maalin päähän. Luja kuitenkin kesti loppuun, eikä avausvoitto lopulta ollut uhattu, pallonhallinta pysyi loppuun saakka. Maalivahtien torjunnat vahvistavat Lujan hallintaa ottelussa: Luja 8 ja Sport 21

Illan toinen ottelu pelattiin järjestävää seuraa SBT PaPoa vastaan. Alku oli taas nihkeä. PaPo meni 2 - 0 johtoon. Sen jälkeen alkoi uusi ottelu. Vastaan tuli myös ottelun tuomaristo, joka vaikutti ratkaisuillaan ottelun lopputulokseen. Kuoreensa vetäytynyt PaPo oli hätää kärsimässä Lujan vyöryessä ja takoessa palloa maalia kohti. Hurjasta tulituksesta huolimatta palloa ei saatu maaliin kuin 7 kertaa. PaPon maalivahdin torjuessa ottelussa 46 kertaa. Vastustaja sai muutaman helpon maalin puolustuksen nukahduksesta. Sitten vielä ottelun pillipiiparit hyväksyivät selkeän korkealla mailalla tehdyn maalin ja yksi maali tuli kummallisesti, kun Lujalle näytettiin hyötyä mailaan lyömisestä puolustualueella ja hetken päästä pallo oli maalissa ja se hyväksyttiin?? Lujan vaihtopenkin reagoidessa tuomarilinjaan, se sai tietenkin kuulla kunniansa ja joutui nielemään ylpeytensä jäähyjen yms. uhalla. Tasapeli maistui karvaalta tappiolta. 

Loppujen lopuksi sarja-avaus meni hyvin. Joukkue jaksoi taistella ja jalka liikkui mukavasti, vaikka kahdella kentällisellä pelattiin. Kotimatkakin sujui makeasti, kun paikallisessa K:ssa oli irtarit tarjouksessa. 1.11. jatketaan Pitkäjärven parketilla.