2015 kilpailukausi on pyörähtänyt käyntiin

27.2.2015

Seuraavat lähialueen hallikilpailut ovat 7.3.-8.3. Tampere Junior Indoor Games Pirkkahallissa Tampereella (TESC-keskus) ja Hämsyn Hallihuipentuna 29.3 samassa paikassa.

Jaosto maksaa näiden kahden tapahtuman osallistumismaksut lisenssiurheilijoille ja kannustaa samalla aloittamaan yleisurheilukauden jo hallikilpailuissa.

TJIG kilpailuissa saa osallistua enintään neljään henkilökohtaiseen lajiin. Ilmoittautumisella on kiire, sillä viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.3.2015. TJIG on iso kilpailutapahtuma, sillä tänään 27.2. kilpailuun on ilmoittautunut jo 829 alle viisitoistavuotiasta urheilijaa.

Hallihuipentumaa voidaan pitää hallikauden epävirallisena piirinmestaruuskilpailuna, johon ei saa osallistua kuin Hämsyn jäsenseurojen urheilijat. Kilpailuissa saa osallistua kahteen henkilökohtaiseen lajiin (ilmoittautuminen 25.3. mennessä). 

Lajien tarkemmat tiedot löytyvät Kilpailukalenterista (www.kilpailukalenteri.fi) ja siellä tehdään myös ilmoittautuminen normaalisti (järjestelmällä voivat ilmoittautua ne, joilla on voimassa oleva kilpailulisenssi).