Akaan ja VaLePan tähdet Kostia Areenaan – maukkaita possuaterioita myynnissä

13.9.2020

Pälkäneellä vietetään tulevana perjantaina (18.9.) suurta lentopallojuhlaa.

Kostia Areenan yleisö pääsee ihastelemaan Akaa-Volleyn ja VaLePan liigatähtiä hienossa salissa klo 19.

Sitä ennen herkkua on tarjolla jo Areenan pääoven edessä. Myynnissä on Katajan Lihan valmistamia possuaterioita alkaen klo 17.30.

Maukkaat possuateriat sisältävät perunat, salaatit ja juoman. Annoksen hintana on kymmenen euroa. Pelin ja ruokailun tuotto menee Luja-Lukon ykkössarjajoukkueelle.

Possuaterioita voi tulla nautiskelemaan myös siinä tapauksessa, ettei jää seuraamaan huippukamppailua.

Jos lentopallo on jollekin vielä vieras laji, nyt jos koska kannattaa tutustua upeaan peliin. Näytteitä tarjoilee joukko Suomen ehdottomia kärkimiehiä ja samalla legendoja.

VaLePan passari Mikko Esko ja Akaan hakkuri Urpo Sivula ovat kantaneet suurta vastuuta maajoukkueessa jo kauan. Pitkäaikaiset tukipilarit pääsivät nauttimaan Suomi-lentiksen kultaisista hetkistä syksyn 2007 EM-superyllätyksestä (neljäs sija) lähtien.

Akaan laituri Joni Mikkonen on sikäläisen lentopallotuotannon kirkkain helmi ja nykyään jo ikonin asemassa.

Kun tähtikolmikon perään lisätään muun muassa Sakari Mäkisen, Romans Saussin, Mikko Karjarinnan, Aaro Nikulan, Markus Kaurton ja Markkus Keelin nimet, Suomesta ei löydy komeampaa kattausta hakemallakaan.

Perjantai-illan jännityskamppailu on samalla VaLePan kenraaliharjoitus seuraavan viikon Mestarien liigan turnaukseen. VaLePa matkustaa Romanian Galatiin ja kohtaa siellä kroatialaisen Ribola Kastelan (23.9.) ja isäntäjoukkue Arcada Galatin (24.9.).

Yleisölle on tarjolla tavallista enemmän paikkoja kenttätasolle tuotavien irtotuolien ansiosta. Tätä järjestelyä on käytetty onnistuneesti jo LP Kangasalan naisjoukkueen liiga- ja harjoitusottelussa.

Kostia Areenan molemmat kahviot palvelevat yleisöä. Pääsyliput maksavat kahdeksan euroa. Varatkaa käteistä mukaan.


Huom! Korona-aika jatkuu edelleen. Muistakaa käsidesit, turvavälit ja muut terveyteen liittyvät ohjeistukset.

Tehdään parhaamme, jotta pääsemme nauttimaan peleistä koko kauden.

Tätä lentopalloiltaa ei kannata jättää väliin.