Lukko aloittaa kevätkauden juhlavasti – Aamulehti näyttää Isku-pelin

12.1.2021

Ensimmäistä ykkössarjakauttansa pelaava Luja-Lukko palaa koronatauolta juhlavasti.

Pälkäneläisjoukkue kohtaa paikallisvastustajansa Rantaperkiön Iskun 23. tammikuuta tv-kameroiden edessä.

Aamulehti näyttää Kostia Areenalla iskettävän Pirkanmaan derbyn suorana lähetyksenä alkaen klo 16.

Aamulehden tilaajat voivat seurata jännityskamppailua ilmaiseksi. Muille on tarjolla vain yhden euron maksava koetilaus.

– Olemme kokeneet kahden viime vuoden aikana, että live-lähetykset on hyvä tapa tuoda paikallista urheilua esille. Saimme lentopallosta mainioita kokemuksia viime syksynä, Aamulehden urheilutoimituksen uutispäällikkö Pekka Aalto perusteli.

Aalto viittasi syyskuiseen Hunajaturnaukseen, Pälkäneellä pelattuun huippukamppailuun Akaa-Volley-VaLePa ja naisten liigajoukkueiden turnaukseen Kangasalla.

– Kostia Areena osoittautui jo silloin erinomaiseksi lähetyspaikaksi. Kun nyt vastakkain on kaksi paikallista joukkuetta laadukkaasta sarjasta, mikä sen parempaa. Kaikki osuu kohdalleen meidän kannalta, Aalto kehui.

Lukon ja Iskun välisen kamppailun selostaa Vilppulan satakieli Jari Ahvenjärvi, joka on kerännyt runsaasti kehuja esiintymisistään. Ahvenjärvi oli viimeksi äänessä loppiaisena, kun VaLePa ja Akaa-Volley kohtasivat Sastamalassa.

Ottelun yhteydessä julkistettiin passarilegenda Mikko Eskon kahden vuoden jatkosopimus.

– Aamulehden onneksi tältä seudulta löytyy paljon laadukkaita tekijöitä. Ahvenjärvi on osoittautunut varsinaiseksi sanasepoksi. Hän tuntee lentopallon hyvin – ja osaa ilmaista itseänsä hauskalla ja miellyttävällä tavalla, Aalto suitsutti.

Lukko ja Isku kohtaavat toisen kerran ykkössarjassa. Pälkäneläiset venyttivät marraskuisen vieraskamppailun viiteen erään, mutta legendaarinen tamperelaisjoukkue nousi ahdingosta 3–2-voittoon Pyynikillä.

Lukko on saanut rakennettua kevätkauden ohjelmansa hyvässä yhteisymmärryksessä vastustajien kanssa. Kavala korona voi puuttua vielä peliin.

Tällä tietoa Lukko-East Volley pelataan Kostialla sunnuntaina 28.3.

Myös kahdelle matkakamppailulle on sovittu uusi ajankohta. Pälkäneläiset käyvät Karhulan Veikkojen vieraana 6. helmikuuta ja Tuto Volleyn vieraana 20. helmikuuta.


Lukon kevätkausi

Kotiottelut:

La 23.1. klo 16.00 Lukko-Rantaperkiön Isku

Su 14.2. klo 16.00 Lukko-Napapiirin Palloketut

Su 21.2. klo 16.00 Lukko-Nurmon Jymy

Su 7.3. klo 16.00 Lukko-Lempo-Volley

Su 21.3. klo 16.00 Lukko-Kyyjärven Kyky

Su 28.3. klo 17.00 Lukko-East Volley

Vierasottelut:

La 30.1. klo 15.00 East Volley-Lukko

La 6.2. klo 19.30 Karhulan Veikot-Lukko

La 20.2. klo 15.30 Tuto Volley-Lukko

La 13.3. klo 16.00 Napapiirin Palloketut-Lukko

Lukko ja Isku kävivät marraskuussa tiukan väännön Pyynikillä. Tässä Ville Järnvall puhkaisee Joona Vihervaaran ja Paavo Korhosen torjunnan. Kuva: Pertti Flinck.