Lukon kausikortteja tarjolla kirjastossa

15.9.2020

Luja-Lukko haluaa madaltaa kaikkien kuntalaisten pääsyä tulevan kauden lentopallo-otteluihin.

Ykkössarjaan nousseen joukkueen kausikortteja on lainattavissa Pälkäneen pääkirjastosta Arkista sekä nyt myös Luopioisten sivukirjastosta ystävällisten lahjoittajien ansiosta.

– Hienoa, kun voimme viedä kortteja tarjolle myös sivukirjastoon ja palvella näin mahdollisimman laajaa käyttäjäkuntaa, Pälkäneen kirjastotoimenjohtaja Seija Heikkilä iloitsi.

Emoseura Luja-Lukko osti käyttöön kaksi korttia. Lukumäärä kasvoi neljään, kun pälkäneläisjoukkue sai lahjoituksen tukijoiltansa Tuomas Alatalolta ja Kimmo Siiralta.

Kuusamolaista liigajoukkuetta Pölkkyä luotsaava Alatalo valmensi taannoin neljä kautta Pirkanmaalla ja löysi tänä aikana läheisen yhteyden Lukkoon. Samettisorminen passari kävi Lukon entisessä kotisalissa Paelkaene Gardenissa sekä pelaajan että katsojan ominaisuudessa.

Alatalo pääsi näkemään Kostia Areenan omin silmin viime talvena, kun hänen silloinen joukkueensa Woman Volley pelasi Pälkäneellä liigaottelun LP Kangasalaa vastaan.

Siira työskentelee urheilutoimittajana oululaisessa Kalevassa. Hän vietti lapsuudessaan paljon aikaa Pälkäneellä ja tutustui monipuolisesti pirkanmaalaiseen urheiluun. Samalla syttyi kipinä urheilutoimittajan uralle.

Kausikorteille löytyy käyttöä jo ensi keskiviikkona (23.9.), kun Lukko kohtaa harjoitusottelussa maineikkaan Rantaperkiön Iskun. Kamppailu alkaa Kostia Areenalla klo 19.45.

Ykkössarjan kotiottelut alkavat sunnuntaina 11.10., kun Lukko saa vieraakseen Napapiirin Palloketut.Tervetuloa lainaamaan! Pälkäneen kirjastotoimenjohtaja Seija Heikkilä esittelee Lukon kausikortteja. Kuva: Jari Perkiö.