WFCKU5HH79

NYT - mausteet kesän grillauksiin tai urheiluvaatteet uusintaan!

18.5.2022

Kumpi oli ensin? Liikkuminen ja sen tuoma nälkä? Vai kesän grillaukset ja sen aiheuttama tarve liikkua? No, oli kumpi tahansa, niin nyt meillä on ratkaisu siihen.

Avasimme oman Newbody Family -kaupan 17.6.22 asti. Sieltä löytyy iso valikoima perusvaatteita ja urheiluvaatteita sekä miehille että naisille. Maustevalikoimassa on monenlaisia mielenkiintoisia maustepakkauksia, joista saa varmasti vaihtelua perus suolaan ja pippuriin ja uusia makuelämyksiä kesän kokkailuihin.

Edulliset pakkaukset ovat varmasti mieluisia tuliaisiakin - veit sitten maustesettiä tai sukkapakettia. Tai vaikka pehmoisen pyyhkeen saunailtaan tai serviettisetin mausteiden kylkeen..  

Käy itse katsomassa, mitä kaikkea tuolta löytyy. Tilaa itselle, perheelle ja kaverille kans.. Kerätkää kimppatilaus ystävien kanssa. Jos tilaat vähintään 6 pakettia, saat lähetyksen ilman postikuluja.  

Klikkaa meidän kauppaan linkistä https://newbodyfamily.com/fi-fi/shop/s/TDXTHHQ/DXTHIK ja pistä tilaten nyt laatutuotteita! Tilaukset viimeistään 17.6.22!

Kiitämme jo etukäteen tuestasi! Saamme joka paketista muutaman euron ensi kauden kassaamme. Jokainen euro on meille arvokas. Ja vähentää taustajoukkojen stressiä siitä, että riittääkö rahat meidän kuluihin. Salivuorot, tuomarimaksut, vieraspelimatkojen bussit.. 

Siis - Kiitos!

Me jatkamme nyt treenejä innolla kohti tulevaa kautta.