WFCKU5HH79

Upea urheilupäivä jatkuu Kostialla – Tuore Suomen mestari ehtii Lukon avuksi!

20.2.2022

Urheiluhuuma nousi huippuunsa sunnuntaiaamuna, kun Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti ensimmäisen olympiakultansa ja Kerttu Niskanen säesti vielä pronssimitalilla.

Fiilikset ovat nyt niin korkealla, että samaa menoa kannattaa jatkaa vielä iltapäivällä Kostia Areenalla Luja-Lukon lentopallojoukkueen kanssa.

Lukko kohtaa tärkeässä ykkössarjaottelussa Napapiirin Palloketut ja tarvitsee kotivoiton säilyttääkseen pudotuspelitoiveensa.

Pälkäneläiset kävivät lokakuun lopussa napapiirillä ja nappaivat silloin ykkössarjahistoriansa ensimmäisen vierasvoiton.

NaPa-peli oli iso merkkipaalu myös viime kaudella. Silloin Lukko otti ensimmäisen ykkössarjavoittonsa juuri rovaniemeläisjoukkueesta.

NaPa tuli Pirkanmaalle jo lauantaina ja kärsi silloin 0–3-tappion Lempo-Volleylle. Kokoonpanossa oli vain kahdeksan pelaaja. Lukko on varautunut myös siihen, että Kostialle ilmestyy tänään lisävoimia.

Lukko pelasi viikko sitten lupaavasti vahvaa Kyyjärven Kykyä vastaan ja sai siitä esityksestä lisää itsevarmuutta kauden tähän mennessä tärkeimpään kamppailuun.

Lukko saa kokoonpanoonsa tuoreen Suomen mestarin. Daniel Kosonen voitti lauantaina korkeushypyn SM-kullan hallissa neljännen kerran peräkkäin. Ykkössija heltisi Kuopiossa tuloksella 212.

Sen jälkeen Kosonen korotutti riman korkeuteen 223. Kostian heinäsirkalla oli hyviä yrityksiä, mutta oma ennätys jäi toiseen kertaan.

– Hyvillä mielin NaPan kaatoon. Meillä on joukkueena harvoin paineita, mutta nyt tarvitaan voitto, jos haluamme taistella pleijaripaikasta ihan oikeasti, Kosonen pohjusti.

Lukko pelaa nyt pelkästä tuloksesta.

– Ei ole väliä, onko peli kaunista vai ei. Kunhan otetaan kolme pistettä. Olemme valmiina siihen, Kosonen painotti.

Kostian jännitysnäytelmä alkaa tutusti klo 16.

K-Supermarketin tarkkuuskilpailun palkintopotti on noussut jo 275 euroon. Osanotto on ilmainen.

Maskin käyttäminen on erittäin suositeltavaa. Tarvittaessa maskin saa Kostialta. Koronapasseja ei kysytä.

Daniel Kosonen (oik.) saapuu Kostialle tuoreena korkeushypyn Suomen mestarina. Myös Tuomas Lehtilä (vas.) on valmiina NaPan kaatoon. Kuva: Rami Myllymaa.