Luistelu

Jaoston jäsenet

Puheenjohtaja:
Riitta Tikka

Rahastonhoitaja ja tiedotus, kilpailuvastaava:

Tytti Tukiainen-Salminen tytti.tukiainen(@)gmail.com

Muut jäsenet:
Osmo Hiissa, Harri Saari, Helena Romu, Kalevi Äijälä, Hilkka Vähä-Salo

Toiminta-ajatus

Jaoston toiminta-ajatuksena on järjestää matalan kynnyksen kilpailuja. Emme peri maksuja, suosittelemme Pälkäneen Luja-lukon jäsenyyttä.

Talvikautena järjestetään kisat viikoittain aina kelien ja muiden olosuhteiden (korona) salliessa.

Kauden ensimmäiset kisat järjestetään Haanloukkaan tekojäällä. Kisamatkat vaihtelevat iän ja luistelijoiden tason mukaan. Kun Onkkaalan urheilukentän jää saadaan kuntoon, toiminta siirretään sinne. Tällöin on myös mahdollista järjestää kisoja vaikka pari kertaa viikossa, jos vain tarpeeksi toimitsijoita ja kellottajia saadaan paikalle. Tähän työhön jaosto kaipaa lisää aktiivisia jäseniä.

Jaoston toiminta taipuu tarvittaessa myös tapahtumien järjestämiseen. Jos sinulla on ideoita joita haluaisit Pälkäneellä järjestettävän esim. rusettiluistelua jne. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan saadaanko yhdessä järjestettyä tapahtuma. Perinteisesti olemme pitäneet kahviota Ice Skating tourin pysähtyessä Pälkäneellä. 

Jaoston yhtenä tavoitteena on myös päästä kokeilemaan pikaluistelua Sorsapuiston uudella tekojääradalla, jossa on erinomaiset olosuhteet pikaluisteluun.

Tiedotus:

Jaoston tiedotuskanavana toimii Luistelujaoston FB:sivut. Ota sivusto seurantaan ja pysy ajantasalla!