Aikuisten suunnistuskurssi

Aikuisten suunnistuskurssia ei järjestetä kaudella 2024.

--------------------------------------------------------------------------------

Pälkäneen Luja-Lukon suunnistusjaosto järjestää suunnistuksen alkeiskurssin aikuisille vuoden 2024 aikana. Koulutus tapahtuu Sydän-Hämeen rastien yhteydessä keskiviikkoisin klo 17-18 välisenä aikana. Suunnistuskurssi on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen, täydentää kouluaikana oppimaansa suunnistusosaamista tai opastaa lapsiaan suunnistusharrastukseen. Tavoitteena on antaa osallistujille valmiudet omatoimiseen maastossa liikkumiseen ja kuntorasteilla käymiseen.

Harjoituksissa tutustutaan suunnistuksen perusteisiin käytännön maasto-opetuksen aikana ja opitaan miten kuntorasteilla toimitaan. Harjoitukset tehdään rauhalliseen tahtiin joko kävellen tai hölkäten, joten koulutus sopii kaiken kuntoisille suunnistuksesta kiinnostuneille. Harjoituksissa ryhmä jaetaan kunnon ja osaamisen perusteella pienryhmiin joten myös joskus jo suunnistaneet saavat uutta oppia.

Harjoitukset toteutetaan Luja-Lukon suunnistajien opastuksessa ja valvonnassa.

Harjoituksiin on hyvä varata mukaan maastokelpoiset vaatteet ja kengät. Jos omistat kompassin tai Emit-kortin, ota ne mukaa

Kurssin hinta on 10 €/krt sisältäen opetuksen ja karttamaksun (7 €) Sydän-Hämeen rasteilla.

Lisätiedot: tuomas.tikka176@gmail.com p. 040 7158259