Hämeen avoin AM-yösuunnistus 17.9.2021


Kilpailunjohtajan tervehdys

Pälkäneen Luja-Lukolla on kunnia toivottaa teidät kaikki suunnistuksen ystävät tervetulleeksi Hämeen AM-yösuunnistuskilpailuun. Erityisen kilpailusta tekee se, että se on ensimmäinen pälkäneläisen seuran järjestämä suunnistuskilpailu.

Järjestelyissä on lähdetty siitä, että kaikista kilpailun toiminnoista saataisiin toimivat ja helposti saavutettavat. Myös kilpailumaasto on ollut tärkeässä osassa paikkaa valittaessa. Kilpailun maastot ovatkin monipuolisia ja mahdollistavat sopivat radat kaikille ikäryhmille. Kilpailukeskukseen saapuminen on helppoa, koska se sijaitsee hyvin lähellä valtatietä.

Järjestelyissä on otettu huomioon terveysturvallisuusohjeet ja toivon, että kaikki käyttäisivät kilpailukeskuksessa kasvomaskeja ja käsidesiä. Kasvomaskeja ja käsidesiä on kilpailukeskukseen varattu kilpailun järjestäjän toimesta.

Kilpailun johtajana haluan kiittää kaikkia maanomistajia, jotka suostumuksellaan mahdollistavat kilpailun järjestämisen. Lisäksi haluan kiittää kilpailun suunnitteluun osallistuneita henkilöitä sekä etukäteen niitä, jotka järjestelyihin vielä tulevat osallistumaan. Kilpailun erityisiä kutsuvieraita ovat myös paikalliset suunnistajat, jotka ovat tehneet Pälkäneellä 1990-luvulla pioneerityötä suunnistuksen eteen.

Toivon kaikille kilpailijoille onnea ja osaamista kilpailuun.

Tuomas Tikka
kilpailunjohtaja