Varainhankinta

19.7.2014

Kunniakierros on jaoston ainoita varainhankintatapahtumia. Jaoston tarjoamia palveluita on parannettu tälle vuodelle. Päätöksen pohjana oli viime vuonna tehty palautekysely siitä, mitä jaostolta odotetaan. Yleisurheilukerhot ja kilpailumatka olkoon tästä esimerkkejä. Samaan aikaan on viikkokisojen ja kauden päätöstilaisuuden palkitsemiset pidetty ennallaan. Jaosto ei ole kerännyt omaa jaostomaksuaan, oletuksena on ollut se, että kilpailuihin osallistuvat olisivat mahdollisimman suurelta osin seuran jäseniä.

 

Toivottavasti mahdollisimman moni auttaisi jaostoa keräämään varoja Kunniakierros-tapahtumassa. Ajatuksena on kerätä omalle juoksijalle tukijoita joko yksityishenkilöitä tai yrityksiä. Minimisumma on 12 euroa per lahjoitus. Keräystä varten tarvittavia lomakkeita on jaossa seuraavien viikkokisojen yhteydessä tai lahjoitettavan summan voi ilmoittaa Markku Laineelle (ja lomake täytetään paikan päällä tarvittavin osin). Kunniakierros-tapahtuma on 14.8 viikkokilpailun yhteydessä. Perinteisesti silloin juostaan 12 minuutin juoksu.

 

Muistutuksena tässä yhteydessä, että sisulisähuipentuman (piirinmestaruuskilpailujen) ilmoittaumisen viimeinen päivä on 22.7. Kilpailukalenterin avulla voivat lisenssinomaavat urheilijat tehdä itse oman ilmoittautumisen, jaosto maksaa osallistumismaksut.